WHEN I SEE YOU LAUGH

Hej alla godingar!
.
Idag har det varit en fullspäckad och lärorik dag!
Jag började lite senare än vanligt och fick lite sovmorgon vilket var riktigt skönt!
Där var ett gäng från kommunal och facket, ser både negativt och positivt på det... går inte in mer på det.
Sen var jag hos syv, Irene för att bestämma vilka kurser jag måste läsa för att få behörighet till högskola i framtiden. Så där fick jag några lampor att lysa och förstod hur det hela fungerar.
.
Vi gjorde arbete om diabetes och sen fick vi testa att ta kapilär prov på varandra, skit häftigt och roligt! mm bara älskar denna linjen!
.
Nu ikväll var jag iväg och dömde lite handboll och därmed tränade jag inte idag. Imorgon står sjukgymnasten på schemat men först skolan.
PUSS!



FÖRELÄSNING OM KOST

Hej alla glada!
Idag har jag tränat i skolan på morgonen, varit en runda hos herr tandläkare, varit i plugget och sen en runda i stan med världens bästa Emma och fikat, därefter en runda till sjukgymnasten i Höör och till sist en föreläsning om kost som klubben höll i.
FULLSPÄCKAT med andra ord.
.
Hos tandläkaren så hade jag ett litet hål som han ville laga så det inte blir större, vilket sker i mars någon gång. HATAR DET! men i övrigt sa han faktiskt att jag borsta mina tänder jättebra... lite stolt över mig själv.
.
Även försökt ringa till enhetschefen på boendet jag hade praktik för att berätta om mina baskilusker i tarmarna så att de är medvetna om det.
Min lärare sa att det var tur att jag inte fick reda på det innan praktiken för isåfall hade jag inte fått lov att göra min prakik. TUR MED ANDRA ORD. sån himla "tur" att jag inte visste om det. För isåfall hade jag blivit tvingad att göra min praktik efter jag tagit studenten om 3 år.
pust,
.
Kost föreläsningen gick bra, mycket vettig information för oss som tränar handboll så pass mycket som vi gör. Skönt att få tillfrisknat minnet...
.
NU ÄR DET PARADISE HOTEL OCH BIGBROTHER SOM GÄLLER.
PUSS!


I LOVE SHOPPING

Slänger in bilder på shoppingen från Ullared men även jackan som jag gått och blivit kär i.
marinblå jacka från Gina Tricot.
helt nybyggda stugor på Ullareds stugby/camping. super mysiga!
härliga ord och jag har bara blivit kär i sådana! tycker de är så fina!
två sånna här trillade också ner i shoppingvagnen. Kommer sitta
super fint på mitt nya rum i nya huset.
denna snyggingen kommer också sitta utmärkt på min vägg sen.
gått och blivit tokig i "pippi"tröjor. uuuhm!
159:- spänn är ingenting och en vit och en marinblå slank ner!
lite prylar och 2 underbart bra eyeliner, 10.95:- HELT OK!
lite springbyxor och annat nödvändigt.
5 linne, 2 svarta samt vita och 1 gult. 39.90:-, helt ok jämnfört med
gina tricots 99:- linne som det går hål i snabbt.
ALLT FÖR MIG IDAG.
PUSS!

GUDOMLIGT GOTT!

Något jag tycker ni alla ska testa, som dricker kaffe...
Lägg lite kanel i behållaren där resten av kaffebönorna ligger och koka vanligt kaffe.
Då får du kaffe med lite gnutta kanelsmak, super gott!
Hade läst det på flera ställen och bloggar så testade själv och fastna direkt!
på denna bilden har jag lite mjölk i också, mmmm gott!
PUSS!

SEG SKOLDAG.

sitter just nu i skolan, ganska långtråkigt om jag själv får säga det. Jag är seg i huvudet idag men dock vaknade jag faktiskt utan skallebank vilket var otroligt skönt!
.
Pratat mer herr doktor idag och fick lite bättre besked, skönt! äntligen jag kanske kan bli av med de hemska bakterierna i tarmarna.
Idag har även yrkesvägledaren från skolan varit här och informerat oss om induviduella val, en hel djungel om jag själv får säga det! Jag blir bara mer förvirrad än jag var tidigare... Får nog bokat ett möte med henne själv så jag får säkert fast ställt för mig vad jag måste läsa vidare för att få behörighet till högskolan i framtiden.
.
Idag när jag kommer hem tänkte jag ta lite bilder på allt jag köpte i ullared och sen ska jag dra vidare och träna ikväll.
Helt ok måndag.
PLUS att jag kom på nu att jag faktiskt har samhällsläxa till imorgon som MÅSTE vara klar...pust!
PUSS!



SJUKDOM OCH FÖR MYCKET SHOPPING PÅ KORT TID

NU ÄR DET SLUT SHOPPAT FÖR MIN DEL FÖR EN TID FRAMÖVER. totalt pank för tillfället, lite ångest över det.

Tur att jag ska iväg och döma lite idag så jag får lite pengar iallafalll...  haha jobbigt dedär med pengar.

 

 

.

Som ni förstått så var jag på Ullared med bästakompis Nisse och hennes föräldrar. Mysigt!

Vi bodde över från fredag till lördag, i helt nybyggd stuga. myyyycket mysigt! :)

Trivs så jäkla bra med dessa människor, helt underbara..!

Vi smällde två dagar i Ullared, och jag smällde 2000:- på massa saker, tänkte att jag slänger upp bilder på de mesta när jag har tid, alltså imorgon antar jag.

 

.

Haft huvudvärk och varit väldigt illamående de sista dagar vilket jag hatar så himla mycket. Har ju problem med min migrän och illamåendet gör det inte ett dugg bättre. Detta vet jag själv beror på att jag inte är klar med min APL uppg som ska vara inne IMORGON. och jag har skrivit 6 meningar just nu...

Jag vet själv och jag känner min egen kropp otroligt bra. och jag vet om att när jag inte gör sakerna i tid så får jag huvudvärk och på ett sätt så misshandlar jag faktiskt min egen kropp..

Men jag har verken haft ork eller intresse till att göra uppgiften. Så när jag har dömt så ska jag sätta mig ner och skriva klart hela och få den ur världen och kanske vakna UTAN skallebank imorgon! :)

 

.

I fredags fick jag också en vääääldigt tråkig nyhet!

Jag har tidigare berättat att jag blev magsjuk i Thailand. som tur var så kom det bara från ett håll och jag slapp att kräkas, vilket var riktigt skönt!

Jag har sedan jag kommit hem varit väldigt dålig och konstig i magen... Har tänkt lite på det men inte brytt mig så eftersom det inte har varit att jag har kräkts och därför har det inte stört mig så mycket mer än dessa förbannade magknipen som kommit med jämna mellanrum.

Jag pratade med min chef på sommarjobbet och hon berättade då att hon hade varit samma sits som mig för några år sedan och när hon kom hem hade de fortsatt så hade gått iväg och kollat sig, och mycket riktigt så hade hon kvar en sjukdom i tarmarna.

Så jag hade bokat tid hos min läkare för att få pencilin mot mina utslag i ansiktet, jag tänkte att då kan jag ta upp detta också eftersom det faktiskt började bli lite jobbigt.

Han berättade då lite om olika sjukdomar man faktiskt kan ha efter en utomlandsresa.

Jag skulle då få ta ett avföringsprov vilket var hemskt, så himla äckligt! och jag som vill jobba inom vården.... Men det var inget trevligt alls! men illa tvungen.

Och mycket riktigt så hade jag en sjukdom kvar i mina tarmar....

trist men sant.

 

.

Nej nu ska jag ta mina gympadojjor, pipan, korten, domarkläderna och traska upp mot hallen och döma litta.

PUSS!



ULLARED

är i Ullared med min bästakompis Nisse. shoppat en del..
.
Var hos min mormor och morfar i Danmark och bara myst och haft det trevligt.

Hörs imorgon!
PUSS!


YEEEES!

YES! super taggad för gymmet, så himla skoj. Riktigt skönt att få svettas ordentligen och ta i riktigt.. I like!
.
Nu drar jag mig istället mot världens bästa mormor och morfar i Danmark, stannar tills på fredag förmiddag och sedan hemåt igen för att göra Ullared osäkert med bästavän. ♥
PUSS!


BÄSTAVÄN ♥



världens finaste mormor & morfar ♥

RESA

ja man kan tycka att jag precis varit utomlands, och det har jag ju faktiskt också. Men ändå längtar man dit heeela tiden! 
Jag var i förra veckan iväg med mina bästa kompisar och såg "en gång i Phuket" och den var riktigt bra! rekommenderas verkligen!
Jag har själv varit i Phuket och kunde ju relatera tillbaka till de jag har sett där, det var riktigt häftigt och filmen var både rolig, hemsk och romantisk.
.
Till de jag skrev i början så är resan till Spanien i sommar bokad! Drar dit med laget igen precis som förra året, bara det att en sak är inte den samma. utan att detta året kommer JAG själv att SPELA HANDBOLL där nere, vilket jag inte fick uppleva förra året. Kommer bli så jäkla häftigt och underbart på samma gång, ska blir riktigt skoj!
.
Innan var jag på gymmet och gjorde mitt där med käraste Julia, har redan bestämt med mamma att hon väcker mig när hon kommer hem från jobbet vid 9 tiden och så drar jag dit direkt istället för att sitta hemma och säcka ihop.
PUSS!




UTSLAG

Jag märkte igår att jag fått utslag kring hela hakan i ansiktet och ner lite på halsen. Inte röda utan det är mer som små små knott och så kliar de något fruktansvärt mycket. Det är jättejobbigt! och när jag vaknade så hade det blivit värre. Jag vet inte vad det kan komma från eller om jag ätit något jag inte tåler. ingen aning!?
.
När jag vaknade hade det kommit ny förbaskad snö, och tack vare snön så fungerar nu inte vår tv. Antagligen för att det ligger snö på vår anten.
,
Idag tänkte jag dra ner till gymmet, har inte varit där på typ 1 månad, allt med praktiken har tagit ut sin rätt. varit helt slutkörd när jag kommit hem där ifrån. samtidigt som jag har tappat min motivation helt. Allt känns tråkigt och mest jobbigt. Innan var det jätteroligt och skönt att dra till gymmet men nu är allt trist känns det som. men tänkte om jag drar dit idag kanske den roliga känslan kommer tillbaka, ska iallafall göra ett försök.
Måste käääämpa och träna mycket rehab denna veckan också eftersom HP har ledig hela veckan. Så jag kan göra dedär testerna snart. blir knasig annars!!
.
Hade lite problem med min tatuering inatt också, den gör förbaskat ont, och det gjorde inte den tidigare så förstår inte helt men det blir nog bra :) de var jobbigt hur man skulle sova, för att den inte skulle hamna i kläm eller vara för varm...
-
Innan jag drar till gymmet idag har jag tänkt påbörja min APL uppgift så jag inte sitter sista dagen och måste göra allt. Känns bra om jag kan göra klart detta i tid så jag slipper tänka på det! :)
PUSS!




TATUERING NUMMER 2

Igår var det dags för sista praktikdagen. Jag har verkligen trivts så himla bra! jag är riktigt nöjd med vart jag hamnade. Jag var lite nervös i början, om man skulle trivas eller så. Men det var absolut inga problem!
Igår flätade jag en boendes hår, hon somnade nästan när jag stod och höll på med det, och blev så glad efteråt att hon ville att alla skulle se hennes år. Söta de där äldre!
Sedan frågade jag en annan dam om hon skulle vilja komma ut en runda, då hon bara satt på sitt rum hela dagen. Så jag tog henne i rullstolen och gick ut en runda i 20 min, snacka om en nöjd tant efteråt. Älskar att se den glädjen! hos de äldre! Det är så härligt!
När jag åkte ifrån praktiken så gav jag mina handledare lite gottis, den ena blev mycket mer gladare än den andra, eller hon visade iallafall det betydligt mer. Hon grät lite smått när jag sklle gå, Underbart! :D härligt. Då har man nog gjort ett gott intryck och de sa att de kommer sakna mig och ville ha mig som sommarvikarie nästa år. SÅ GLAD JAG BLIR! :D
.
Efter det så stack jag hem och vidare direkt till de stället som är mitt andra hem, idrottshallen!
Elitlaget lirade match och vann med härliga 10 bollar. miiiket bra..!
.
Idag var det då dags för min andra tatuering på mindre än 2 månader... här går det undan.. haha
Idag var det min älskade farmors tur, finns inte så mycket mer att säga.
Om ni läst tidigare inlägg så förstår ni varför jag valt att göra detta! Ni får bilder på den istället...
PUSS!







SLÄNGER ÄVEN IN EN BILD PÅ DEN PORSLIN SOM JAG HAR PÅ
MITT RUM OCH SOM JAG OCH FARMOR HAR MÅLAT TILLSAMMANS.
FAST DETTA ÄR BARA EN LITEN DEL AV ALLT
DET FINNS ÄVEN MASSVIS AV LÅDOR HÄR HEMMA SOM ÄR FULLA
MED ALLT FRÅN TOMTAR, LUCIOR OCH ANNAT FINT SOM MAN INTE KAN
HA UPPE HELA TIDEN... :)





NYTT IN!

AHHHH SÅ GLAD JAG ÄR!
har omkring 100 unika besökare varje dag, vilket är jättemycket i mina ögon.. shit hade aldrig kunnat tänka mig det. Ni är ju sååå underbara!
.
Denna härliga Jeans väst hittade jag på Cubus, riktigt fräck och fin,
tyckte jag! 299:- kostade denna!
Halsduken tyckte jag var så underbar i färgen, jag älskar färger och
denna kommer vara en härlig färgklick till våren. Från Gina, 129:-
Jag vet att skorna inte är riktigt smart att köpa nu, men jag kunde inte
motstå dessa, så dessa goingar hittade jag på H&M, 399:-
detta hårspännet kosta 16 spänn på glitter för att det var 75% i hela
butiken. Helt ok pris. :) ordinarie = 64,50:-
PUSS!

ÄLSKADE FARMOR <3

tänkte ta och berätta lite om min farmor och hennes hemska sjukdom.
.
Min farmor är mitt allt i mitt liv, det är verkligen henne jag lever för. Och med det betyder det inte att jag inte älskar resten av min familj. Men jag och min farmor har alltid haft något speciellt tillsammans. Vi målade porslin när jag var mindre, vi stickade, virkade, målade, lekte och pratade. Hon var frisör och hade varit de i hela sitt liv. Hon färgade och exprimenterade med mitt hår på alla sätt och vis. Jag bara älskade att vara med min älskade farmor. Jag var alltid där när jag var sjuk, om jag så spydde och mådde sämst så fick jag vara där och hon tog hand om mig på allra bästa sätt. Detta är jag så glad över att jag hann uppleva. När farmor blev sjuk, så var jag endast 10 år så jag fick inte alls så många år tillsammans med henne som jag verkligen hade önskat. FAN!
.

För 6 år sedan, snart 7 faktiskt. Så började min farmor "sluddra" hon fick inte alltid fram de orden hon ville säga. Det började med att hon skrev de orden hon skulle säga på sin hand. Kort där efter så började hon använda block, där hon anteckna vad hon skulle säga. Detta utvecklas sakta men säkert till att hon skrev hela meningar på dessa block. Hon gick och ramlade, bröt både ben och armar. Skrapade upp ansiktet och förstörde sina glasögon. Men inte gav hon upp. Vi som anhöriga började förstå att något var fel och även farfar förstod ju att något inte kan vara rätt. Läkarna undersökte, hon hann få flera felaktiga diagnoser, såsom stroke, blodpropp, hjärnblödning, MS och några andra.
Men efter ett tag såg läkarna att detta kan trots allt inte vara blodpropp, MS osv...
Man gjorde ytterliggare undersökningar och kom långt om länge fram till att farmor hade drabbats av den extremt hemska sjukdomen ALS. Det tog mer eller mindre 1 år att utreda farmor, man misstänkte inte ALS i första hand eftersom denna är såååå sällsynt. Denna drabbar väldigt lite människor och därför trodde läkarna i början att det var något annat, men ikke. Min farmor skulle få genomlida detta hemska skitet.
När hon fått sin diagnos, ALS så gick allt mycket snabbt. Hon fick hjälpmedel som man inte hade en aning om att det fanns. Muggar som skulle hjälpa henne så det blev lättare att dricka. "sug" som suger bort slemmet som kroppen inte själv kan stöta bort.(som man själv kan om man är frisk) Rullstolar i flera olika typer, inomhus, utomhus och allt möjligt. Hon fick olika hjälpmedel i sängen.
Min farfar var en hjälte, han hjälpte henne, bar henne och tog henne vart hon ville.
Han har fortfarande ett helvete, med all förståelse! Han lever tillsammans med en jättesjuk kvinna och att se henne varje dag hade jag inte heller mått särskillt bra av!
.
Läkarna sa åt oss att göra något som min farmor skulle minnas eftersom man inte visste hur lång tid hon har kvar. och det vet man inte idag heller.
Vi drog hela familjen till Turiket 2006. Vi var borta i 2 veckor, sola, bada, umgicks. Det var härligt att få göra detta tillsammans.
Kort där efter åkte farmor och farfar till Egytpen med sina bästa vänner.
Farmor fick se mig gå lucia, hon fick se mig sjunga på skolavslutningar.
Hon kämpade sig upp från sängen för att se mig bli konfirmerad, trött var hon men hon vill och envis är hon också!
Hon kämpade för att se mig vara brudtärna till Jessicas bröllop. Jag vet att farmor älskar allt som handlar om mig och min lillebror. Vi är hennes ljus i hennes vardag. Jag tror och hoppas att det är för vår skull hon kämpar kvar i livet.
.
Jag älskar min farmor något otroligt mycket. Jag vet inte vad jag hade gjort utan henne.
Man kan ibland tänka "undra hur det hade varit utan farmor osv... det är jobbigt..
Att ha sin sjuka farmor i tankarna dag in och dag ut tar ut sin rätt på psyket och ibland mår man helt enkelt inte så bra som man hade hoppats på. Man gråter mycket mer än vad man hade gjort om hon vore frisk. Hela mitt liv har ändrats när min farmor blev sjuk. Men åt andra sidan så är det såhär jag lever och jag hade inte kunnat göra det bättre.
ÄLSKAR DIG MEST MIN FINASTE DIAMANT ♥
.
ALS.
ALS är en förkortning på Amyotrofisk lateralskleros.
ALS är en sjukdom som angriper de s k motoriska nervcellerna i hjärnan och ryggmärgen. Nervcellerna skadas och förstörs till slut.
ALS är en obotlig och livsförkortande sjukdom som drabbar TVÅ personer per 100 000 invåndare här i Sverige.
(VARFÖR JUST MIN FARMOR, VARFÖR?!?!)
Den direkta dödsorsaken är ofta förlorad andningsförmåga.
Hudens känsel eller andra sinnesfunktioner påverkas EJ.
Kroppens muskler förtvinar/försvinner sakta men säkert och till sist blir kroppen helt förlamad.
Den musklen som drabbas sist är andningsmuskulaturen och när denna drabbas av förlamning så avlider personen.
Forskarna har tyvärr inte hittat något botemedel till denna hemska sjukdom. Idag finns endast bromsmediciner som gör att de kan leva någon månad längre. Annars är det bara att vänta på döden och äta smärtstillande. USCH!
.
Allt för mig idag, blev ett deprimerande inlägg.
PUSS!







Bilden på farmor med keps, är från turkiet -06, en nästan helt
frisk farmor!


SEX AND THE CITY 2

kan berätta senare vad jag tyckte om filmen, jag har hela boxen, sex and the city, och jag har sett första filmen också. JAG BARA TOKÄLSKAR DENNA FILMEN/SERIEN.
.

- Så kom min kära mormor med denna filmen förra veckan, snacka om att jag blev lycklig!
Nu äntligen ska jag se den, eftersom jag är ledig imorgon och har tid till det.
PUSS!




HITTA ORD

världens bästa mormor som sprider SÅÅÅ mycket kärlek och glädje. När jag är ledsen så tittar jag på denna bilden och blir genast glad igen.
LOVE YOU BEST ♥♥
.
Jag var hos herr läkare i måndags också, har återfått mina utslag kring mun & näsa. Tycker det är jobbigt eftersom jag känner mig väldigt obekväm med mitt utseende när jag har detta skabbiga i ansiktet. Jag har nu fått en kur som jag ska äta i 2 månader. Det är tydligen de enda som hjälper och detta kommer jag i värsta fall behöva äta resten av mitt liv eftersom dessa utslag är kroniska(alltså återkommande resten av livet)... 
Så ser det ut och behandlar jag inte det direkt så utvecklas det bara och blir mycket värre. Kliar som tusan när man svettas och så.. jobbigt!
.
Häromdagen bakade jag vanligmuffins på praktiken, såklart glömde jag ta bild.
Tog istället ett härligt foto när vi dagen efter käkade semlor till fikan. uuush denna praktiken är INTE nyttig för min del..puh!
NU - dusch och kalas för bästa moffe i Danmark.

PUSS!

NYTT IN OCH FÖDELSEDAG

kavaj, som är röd och orange beroende på vilket ljus man ser den
i. 299:-
tröja, 199:-
örhänge och ring, 79.50:- samt 49,50:-

PUSS!

HEMLIGHETER

fått reda på att jag glömt berätta vad jag hade för hemlisar.
Den första är att vi ska flytta, om allt blir klart med papper och sådant så skriver mina föräldrar på huset imorgon!
Detta har varit u luften ganska länge men jag har inte velat säga detta förrän jag säkert visste, och förhoppningvis säkerställs detta till 100% imorgon.
.
Imorgon är jag dessutom ledig och på fredag ska jag ha biomys med finfina vänner! ♥
Andra hemligheten är att min mamma har tatuerat sig, och jag vet om att min mormor läser min blogg så därför har jag inte kunnat skriva vad hemligheten var.
Ni får bild här. 
PUSS!

INSTÄLLDA TÅG PGA NY BYGGE I STEHAG

såhär ser mitt pendel fartyg ut idag istället för ett tåg.
Resan tar 40 min istället för 10... Surt men har inget val...

PUSS!


FREDAG 10 FEBRUARI

Idag är det 17 månader sedan mitt främre korsband i knäet gick av, det är 1,5 år utan handboll, utan att få göra det jag absolut älskar mest av allt.
Den 10 september 2010 är den dagen som förändrade mitt liv.
Jag blir så deprimerad av att ens tänka tanken, det har varit en kamp mot mig själv till 100%. Det är INGEN annan som kan göra det eller kunnat göra det bättre.
.
Bollen låg helt enkelt i mina händer och det var upp till mig att se till att kämpa och ge allt för att komma tillbaka till min älskade sport igen. Det var helt enkelt upp till mig att bestämma vad jag ville.
.
När jag åkte ambulansen in till Slagelse syghus i Danmark så grät jag floder, jag var så ledsen för jag insåg att det var allvarligt och att något i knäet verkligen var F E L!
Jag blev röntgad och undersökt av en Överläkare, utlänsk. Röntgen visade ingenting, eftersom röntgen bara visar om ben är brutet osv... Jag fick då reda på att allt var bra och att knäet var "stukat" detta uttryck förstod jag inte riktigt men jag tog det och tänkte fine, jag fixar det. Läkaren sa att jag kunde börja träna igen om 1 vecka.... EN vecka har nu blivit 1,5 ÅR.
Jag grät floder bara när han sa det, vi hade precis kommit till träningläger i danmark som jag såg framemot så mycket eftersom jag kunde prata med de vi skulle träna med och allt så, jag var så förväntansfull. Jag blev så ledsen...
När vi kom hem kändes det fortfarande konstigt så jag åkte till ortopedmottagningen på sjukhuset i Lund. Till en super duktig sjukgymnast, Örjan. Han undersökte mitt knä och sa direkt, ditt främre korsband är av.
Detta var alltså på tisdagen och jag hade skadat mig på fredagen och fått de tidigare beskedet.
Plötsligt blev det myyycket allvarligare än jag förväntat mig, jag frågade Örjan förvånat vad det innbar, han berättade att jag eventullt skulle få genomgå en operation och sätta ihopa det, och detta skulle ta mellan 1-2 ÅR.
Jag blev totalt chockad och gick från de besöket mer eller mindre tyst, med öppen mun.
Jag fattade ingenting!!!
Menade Örjan att jag inte skulle få träna på 1-2 ÅR. Är han helt jävla galen, vafan tror han?
När jag kom ut i bilen föll allt och jag bröt ihop, fyfan. Jag började inse vafan jag hade framför mig och vad jag skulle gå igenom. I skrivandets stund nu, så rinner tårarna...
Jag började inse vad jag kommer missa, SM, turneringar, "derby"matcher, läger, träningar, FAAAAAN ALLT GICK I KRAS!
.
Jag fick remiss till magnetröntgen som skulle säkert fastställa vad som var trasigt i mitt knä. mycket riktigt så hade Örjan rätt. Främre korsbandet var HELT av. Fick remiss till sjukgymnast och fick även kallelse till ett besök med kirurgen som skulle komma att operera mig, Ianis.
Hanspeter, världens bästa sjukgymnast. Han peppade mig, kämpade med mig och hjälpte mig otroligt mycket i början. Han var den som fick mig att se ljuset långt där borta på andra sidan. Det var han som tjata på mig och som aldrig gav upp. Tack vare honom är jag här idag, utan honom tror jag inte jag hade kommit halvväg ens.
TACK VÄRLDENS BÄSTA.

Operationen skedde sedan den 17 april 2011, i Trelleborg. Då Ianis opererade mig, operationen gick jättebra förutom att han hittade skador på menisken som han också fick fixa till. Skador som kommit efter min MR eftersom jag var dum och var med och tränade även om jag inte fick det, och då vek sig knäet igen. Dum som man är.
Iallafall så kom jag hem, smärtan går alltså inte att beskriva, morfin och massa starka smärtstillande räddade några dagar där efter, men 2 dagar efter operationen så skulle jag börja göra rehab övningar och snabbt började jag gå på benet igen och det tog nog inte mer än 2 veckor sedan hade jag även släppt kryckorna. Nu gick det snabbt...
.
Idag sitter jag här, ännu inte fått börja träna handboll fullt ut, jag är 10 kg tyngre och är så jävla trött på att träna rehab.
Jag har i 1 år inte fått lov att cykla, springa, knappt gå längre turer. INGENTING vilket har resulterat i min viktuppgång, som jag förhoppningsvis kommer tappa igen när jag får gå för fullt.
Jag kämpar med mitt knä samtidigt som jag kämpar med min vikt. TUFFT men värt det eftersom allt ger underbara RESULTAT i slutändan.

allt för mig idag, bjuder på bilder.
PUSS










TORSDAG

Idag skulle jag tränat handboll i skolan på morgonen, men när jag vaknade så kände jag hur tungt mitt huvud var, helt igen snuvad i näsan och halsen värke. Slängde iväg ett sms till min käre tränare och stannade hemma istället. Åkte med mamma till ett hemligt uppdrag som ni får reda på imorgon.
.
Har TVÅ hemliga saker som jag ska berätta inom kort, vill inte skriva ut det riktigt ännu. Men spännande ska det iallafall bli kan jag lova!
.
Sen skulle jag egentligen åkt till sjukgymnasten men så som jag mår så stannar jag hemma för att inte belasta mitt hjärta för ännu mer... trist men behövligt.
.
STRAX ska jag käka lunch med mamma här hemma och sen ska jag vidare på praktik. Måste dra mig igenom dagen för vill inte tappa mina timmar eftersom jag måste få ihop 120 timmar så är det viktigt att jag är där varje dag. Får kämpa ändå. det är ju roligt när jag väl kommer dit!
.
Börjat bli lite less på träningen och mitt knä, det är SÅÅÅ segt nu eftersom jag har en litenlitenliiiiiiten bit kvar innan jag ska göra mina tester och få lov att börja gå för fullt. EXTREMT SEGT, och det gör mig så ledsen och deprimerad. Gäller att inte ge upp och verkligen kämpa nu, nu har jag varit borta så länge så fixar jag lite till.
Mer om detta kommer de komma ett inlägg om imorgon.
.
NU - lunch och sen praktik.
See you later.
PUSS!

NYTT I KLÄDKAMMAREN

denna röda godingen kostade 79:- på rea.
ordinare pris: 399:-
denna skönheten kostade 79:- på rea.
ordinarie pris: 329:-
denna godingen kostade 79:- på rea.
ordinarie pris 499:-
KÄNDE ATT JAG VERKLIGEN GJORDE ETT KLIPP NÄR JAG KÖPTE DESSA. MMM.
Avslutar med en grym bild och taggar för handboll, sjukgymnastik och praktik imorgon...
PUSS!

GRISAR!!

Jag blir så irriterad på människor som inte tar ansvar och grisar ner bara för det inte är "mitt". Hur jävla segt får man tänka? 
Bryr man sig inte bara för det inte är ens eget eller bor man såhär hemma också!?
- Går man hemifrån utan att tömma kaffekannan?
- Sätter man in godis i skåpet utan att sätta på locket ordentligt? Förstår man inte att godiset blir hårt direkt!?
- sätter man in ketchup och senap så att det rinner ut i hela kylen?
- Om det redan har runnit ut i kylen så låter man bara det vara och skiter i att torka upp det?
- Skiter man i att köpa hem/fylla på nya varor i kylen när det är slut?
Kan ju säga att så skulle man inte göra om man tar hand om sitt hem.
FYSKAM PÅ DESSA PERSONER SOM INTE FATTAR VAD ANSVAR ÄR!
USCH SÅ TRÖTT JAG BLIR PÅ SÅNNA HÄR GRISAR! SER NI INTE SÅ ÄCKLIGT!?
USCH PÅ ER SOM INTE VET VAD ANSVAR ÄR OCH ÄR SÅHÄR ÄCKLIGA!

SILJA LINE GALAXY

MIN HELG FÅR NI I BILDER.
PUSS!


* nyklippt och sådär!
* hejade fram våra härliga töser till vinst mot Skuru!
* VINST!
* Åkte bil genom Stockholm centrum.
* liten del av Silja Line Galaxy båten!
* utsikten som vi kunde njuta av vid några tillfällen under turen!
* lite olika cider/alkoläsk som vi hitta i Tax Free. Som jag aldrig
smakat förut.
* lite spel automater som vi testade för att döda tid.
* avslutade turen med att se om jag hade kvar känslan av att sleva
glass sedan i somras, och jovisst! Jag minns det mycket väl.
Ser redan framemot den kommande sommaren med jobbet!
AVSLUTAR MED EN BILD. SÅHÄR SÅG HELA HAVET UT LÄNGS HELA VÄGEN.
DEN ÖVERSTA ÄR VANLIG OCH DEN UNDERSTA ÄR REDIGERAD. MEST FÖR
ATT JAG TYCKTE DET BLEV FRÄCKT NÄR JAG REDIGERAT DEN!

STOCKHOLM

på plats i Stockholm!

kom inatt, vid 01.30 tiden, checkade in på skandic hotel precis vid hamnen, så när vi vakna i morse kunde vi se stora färjer åka in.

.

Nu är vi i Nacka, i hallen för att se våra tjejer möta Skuru. Härligt!

Här är runt 15 minusgrader och en hel del snö, mysigt!

.

Varit på Nacka forum och shoppat lite, vilket egentligen inte var meningen. Blev 3 stickade tröjor som var nersatta till 79:- allihopa, ordinarie pris var runt 350-500! Så där gjorde jag ett litet klipp iallafall.

Vi hörs senare..
PUSS!


TÅRTA

Idag bjöds det på tårta på praktiken, päron tårta. Riktigt smaskig! är inte så mycket för tårtor i vanliga fall men denna var riktigt frisk och inte så söt. Mums!
Anledningen var att en av de boende ska flytta...
.
Annars fick jag sluta tidigare men som vanligt var tåget försent pga av spår skitet i Stehag! irriterande somf'n...
så kom inte hem mycket tidigare för det.
.
Imorgon ska jag bli snygg i håret och sen vidare mot huvudstaden!
Men .. Först praktik!
.
PUSS!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3149322/images/2012/pic_187516811.jpg" class="image">


RSS 2.0